Tijdregistratie - vind het hier

Gepubliceerd nov. 01, 21
6 min read

Artikelen Voor De Zakenreiziger - vind het hier

lees meer BUDGET TANKEN VOORDELIG NIEUWJAAR! Een nieuw jaar met veel veranderingen! U leest hier binnenkort meer over, maar de strekking is duidelij... lees meer TERUG NAAR DE BASIS Ons 15 jarig jubileum zit er bijna op. Met heel wat leuke, mooie en soms ludieke publieksacties hier aandacht aan gegeven.

lees meer NIEUWSBRIEF 2015 De december-nieuwsbrief is er weer! Vol met tal van projecten die mede door uw hulp zijn mogelijk gemaakt. En natuurlijk alle info. (VPN verbinding). (laadpassen). lees meer JUBILEUM Tanken bij De Baanderij doe je bewust. Wat eind 1999 begon als een gedurfd experiment met de opening van het ‘Goede Doe...

Vpn Verbinding - Kijk op de website

lees meer AUTOMATISCHE INCASSO BEDRIJVEN Belangrijke wijziging automatische incasso: U tankt en/of wast bij De Baanderij op rekening en heeft ons gemachtigd om facturen au... lees meer AVONDVOORDEEL 13 CT Verstandig tanken: u kiest toch ook voor de kortste rij naar de kassa? Bij De Baanderij levert dat niet alleen tijd op, ...

De gemeente Gouda stapt over op dienstauto’s die op aardgas ri... lees meer ONBEMAND BELTEGOED Beltegoed bij tankstations moeilijker verkrijgbaar Steeds meer bemande tankstations sluiten hun deuren, om verder te gaan als onbe... lees meer GESLAAGDE OPEN DAG De open dag bij De Baanderij op 28-09 is naar schatting door ruim 1500 mensen bezocht.

Vpn Verbinding - Bestel hier online

lees meer OPEN DAG 28-09 Kom naar de GROENE HART DAG op zaterdag 28 september a. s. tussen 10. 00-16. 00 uur bij De Baanderij in Gouda (bij regen in naas... lees meer STALLING GOUDA NIEUW: vanaf heden kunt u bij Stalling Gouda terecht voor stalling van al uw recreatieobjecten.

lees meer RIDDER PRONK Op 26-04-2013 is Willem J. Pronk, namens Hare Majesteit de Koningin, onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau... lees meer DICHTERBIJ In het ledenmagazine Dichterbij van de Rabobank Gouwestreek wordt het voorjaar de tijd van zoeken naar de balans genoemd.&nbs... lees meer NU OPEN: LPG Vanaf maandag 11 februari kan bij De Baanderij ook LPG getankt worden.

Wagenparkbeheer - Voordelige prijzen

lees meer SUPERCARWASH OPEN: OOK BIJ VORST! Geef pekel geen kans! Ook tijdens de vorstperiode kunt u gewoon uw auto blijven wassen bij De Baanderij. Profiteer van e... lees meer KUNT U NOG REKENEN? Tanken kan overal in Gouda. En als we de advertenties moeten geloven nu zelfs met 20 cent korting per liter… Maar reken ev...

Wagenparkbeheer - Klik hier voor meer infoZakelijke Tankpassen - Bestel hier online

Dit initiatie... lees meer GOUDERAKSEBRUG Op 6 juli 2012 is de ZWR (N207) in Gouda opengesteld. Na zo´n 30 jaar praten is de Zuid-Westelijke Randweg eindelijk de onts... lees meer WAAR TANKT U IN 2012? U tankt en schenkt! Het is de slogan voor het nieuwe jaar bij De Baanderij.

Laadpassen - lees verder

Klanten worden doorverwezen naar De Baanderij aan de Industriestraat.&nb... lees meer .Een werkneemster van de thuiszorg heeft een aantal maanden lang regelmatig haar tank volgegooid op kosten van haar werkgever. Zij had een tankpas gekregen om te gebruiken wanneer zij in een auto van de thuiszorg reed, maar maakte hier privé ook graag gebruik van. De plotseling oplopende rekening kreeg de thuiszorg echter in de gaten, en de vrouw kreeg een werkstraf van zestig uur.

Wagenparkbeheer - Voordelige prijzen

In het geval van het onrechtmatig tanken is er natuurlijk sprake van diefstal, kan er aangifte gedaan worden en wordt de werknemer gestraft. Dat de werknemer oneerlijk handelt, is duidelijk en daarom wordt de persoon gestraft. Maar hoe zit het met de arbeidsrechtelijke relatie tussen de werkgever en de werknemer? Kan de werkgever een werknemer op grond hiervan ontslaan of is dat onvoldoende om de overeenkomst te mogen beëindigen? Wanneer mag een arbeidscontract per direct worden beëindigd? In de wet is geregeld dat wanneer er dringende redenen zijn om een arbeidsovereenkomst te beëindigen, beide partijen dit zonder opzegtermijn kunnen doen mits zij direct vermelden wat deze reden is.

Dit betekent dat wanneer een werknemer steelt van de werkgever, deze werkgever direct het arbeidscontract kan beëindigen, zonder dat er sprake is van een opzegtermijn en te betalen ontslagvergoeding. Daarnaast kan de werkgever ook een schadevergoeding eisen van de werknemer voor eventuele schade, indien er sprake is van opzet of schuld.

Tijdregistratie - Hier vind je het

Het blijft altijd zo dat de kantonrechter, mocht het zover komen, ook veel waarde toekent aan de persoonlijke en specifieke feiten en omstandigheden (laadpassen). Heeft u vragen over uw rechten als werkgever bij misbruik van zakelijke privileges door uw werknemer? Neem contact op met Actio Advocaten in Assen of Hoogeveen.

Een zakelijke tankpas is in principe niets meer dan een pas voor het tanken die officieel op naam van een bepaalde onderneming staat. Randvoorwaarde is dan ook dat je ingeschreven staat in het Kv, K register en dat er BTW betaalt wordt. Zo kunnen stichtingen, verenigingen, ondernemers en medewerkers (die in een leaseauto rijden) gebruik maken van een zakelijke tankpas.

Vpn Verbinding - Kijk op de website

Wij hebben ze hieronder voor je opgesomd:Administratie neemt behoorlijk wat tijd in beslag en is waarschijnlijk ook niet de favoriete bezigheid van een ondernemer. Een zakelijke tankpas neemt een deel van jouw administratie uit handen wat tevens discussie met de belastingdienst voorkomt. Je kunt namelijk via een online overzicht bij de tankpasaanbieder inzage krijgen in alle tanktransacties.

Bonnetjes verzamelen behoort dus dankzij een tankpas tot de verleden tijd. wagenparkbeheer. Brandstofkosten zijn autokosten die aftrekbaar zijn. Ook de btw is terug te vragen. De verzamelfactuur kun je gebruiken bij het invullen van de btw aangifte. Tegenwoordig kun je met een zakelijke tankpas steeds meer diensten betalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan autowasstraat, parkeergarages en parkeerplaatsen.

Vpn Verbinding - Kijk op deze website

Ook kun je kiezen voor pechhulp. Er zijn dus verschillende opties en pakketten die je zelf kunt samenstellen..

De eerste motivatie of overweging voor het nemen van zakelijke beslissingen komt meestal neer op één ding: geld. “Hoeveel kost het?”, “Gaat het mij geld besparen?” en “Zal ik een goed rendement op de investering behalen?” zijn gebruikelijke en verstandige vragen voor een zakelijke onderneming. Laten we ze dus ook stellen voor tankpassen.

Artikelen Voor De Zakenreiziger - Klik hier voor meer info

Deze kosten worden gecompenseerd door de meerdere besparingen en andere voordelen die tankpassen bieden aan uw bedrijf - tijdregistratie. Met tankpassen kunt u eenvoudig uw brandstofuitgaven beheren. Alle brandstoftransacties worden geregistreerd, en met de overzichtelijke rapporten kunt u de inefficiënties van het brandstofverbruik van uw vloot vaststellen. U kunt bijvoorbeeld zien dat een bepaald voertuig meer brandstof verbruikt dan andere voertuigen.

Het nemen van maatregelen om dergelijke problemen aan te pakken is uw eerste stap om de brandstofuitgaven te verminderen. Tankpassen helpen u ook tijd te besparen op de administratieve taken, en wanneer u tijd bespaart, bespaart u geld. Zo vervangen tankpassen bijvoorbeeld de tijdrovende klus van het verzamelen van de vele tankbonnen of onkostenrapporten van de chauffeurs, of het vergelijken ervan met de roosters.

Artikelen Voor De Zakenreiziger - Kijk op deze website

Wagenparkbeheer - Klik hier voor meer infoTijdregistratie - Klik hier voor meer info

Ook maakt het niet uit of u verschillende tankpassen heeft, want alle transacties verschijnen op één eenvoudige factuur. Daarnaast zijn de facturen belastingconform, het terugvragen van de btw is dus geen tijdrovende klus of uitputting meer van uw hulpmiddelen zoals voorheen. De implementatie en het behoud van tankpassen kost weinig, maar de voordelen die u ontvangt zijn aanzienlijk en voor de lange termijn.

Meer van Vrachtwagen

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Verkopen, Tips And Tricks

Published Jan 17, 22
6 min read

Stel Zelf Je Velgen Samen

Published Jan 16, 22
6 min read